eur:
395.32
usd:
368.34
bux:
72288.23
2024. július 2. kedd Ottó
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Kisétált óráról és megpróbálta felakasztani magát egy negyedikes magyar diák

Az eset szerdán történt. Az elájult gyerek életét az utána szaladó diáktársai menthették meg.

A helyszínre, a Kozármislenyi Janikovszky Éva Általános Iskolába rohammentőt hívtak. Az esetről beszámoló Szabad Pécs úgy tudja, a tinédzser, aki egy közeli településen él, fizikailag már jól van, de a lelki és mentális állapotának megfigyelésére kórházban van.

A portál egy szülő beszámolója alapján írta meg a történtek egy részét. Az érintett a szokatlanul viselkedő gyermekét kérdezgetve tudta meg, mi zajlott le az iskolában. Felhívott más szülőket, akik szerint ugyanerről számoltak be a gyermekeik. Bíró Károly, Kozármisleny polgármestere is megerősítette az eset tényét a lapnak.

A szülő által elmondottak szerint a négy negyedikes osztály összevont tornaóráján a diáknak egy vagy több feladatot nem, vagy nem megfelelően sikerült elvégeznie. Az egyik ilyen után a gyerek azzal a felkiáltással hagyta el a tornacsarnokot, hogy akkor ő most megy és öngyilkos lesz. Ezután az öltözőbe ment és valóban megpróbálta magát felakasztani.

Nem sokkal később több osztálytársa is utánament, s egyiküknek, egy magasabb, erősebb termetű fiúnak sikerült megmentenie a diákot.

A portál hozzátette: a kozármislenyi intézmény Baranya megye második legynagyobb alapfokú oktatási intézménye, és kiemelt náluk a sport, a különféle sportágakban és a testnevelésben is több órájuk is van, és a más alapfokú intézményekéhez képest is magasabbak lehetnek az elvárások.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapról ajánljuk
Magyarics Tamás az Arénában: ha Trump fegyelmezett marad, megtarthatja előnyét

Magyarics Tamás az Arénában: ha Trump fegyelmezett marad, megtarthatja előnyét

Ha Joe Biden helyett új jelöltet állítanának a demokraták, az példátlan lenne az amerikai elnökválasztások történetében – mondta Magyarics Tamás, az ELTE professzor emeritusa, külpolitikai szakértő. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az elnökjelölti vita következményeiről, a lehetséges forgatókönyvekről és a Donald Trump elleni perek jelentőségéről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×