eur:
394.52
usd:
365.77
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Védőöltözetet viselő ápoló párás szemüveggel a járvány gócpontjában, a kelet-kínai Hupej tartomány székhelyének, Vuhannak az egyik kórházában 2020. február 29-én. Kínában a legfrissebb adatok szerint eddig 79 ezer 824-en fertőződtek meg bizonyosan a koronavírustól és 2870-en haltak bele, de már több mint 40 ezren felgyógyultak.
Nyitókép: MTI/EPA/Featurechina/Cseng Jüan

Felszabadítják a kapacitásokat a László Kórházban

A Belügyminisztérium legfrissebb közleménye:

A Koronavírus-járvány Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs a mai ülésén úgy döntött, hogy a Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Szent László telephelyén azonnal meg kell kezdeni a felszabadítható betegellátó kapacitások kiürítését, és a betegek más egészségügyi szolgáltatóhoz történő áthelyezését.

Az intézkedés célja, hogy a koronavírus fertőzésre gyanús, illetve az igazolt betegek megfigyelésére és kezelésére kijelölt László Kórházban folyamatosan biztosítani tudják a szükséges kapacitásokat.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről
Tudósítónktól

Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről

Nigel Farage szerint katasztrófához vezetne, ha Franciaországban Marine Le Pen radikális pártja kerülne kormányra. Az egykori brexitvezér, a brit Reform párt első embere szerint a francia választások első fordulójában győztes pártnak nincs kiforrott gazdasági programja.

Orbán Viktor: az ukrán elnök nem örült túlságosan

Orbán Viktor miniszterelnök a Die Weltwoche című konzervatív svájci lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kijevi látogatásán nem meggyőzni akarta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hanem tájékozódni arról, "hol vannak a határai" a kijevi álláspontnak a békefolyamatra vonatkozóan.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×