eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Az ágyneműt rendezi el egy ágyon egy nővér az Egyesített Szent István és Szent László Kórház-Rendelőintézet Merényi Gusztáv Kórház felújított pszichiátriai osztályán 2016. március 11-én. A 64 ágyas pszichitáriai osztály teljes körű, a 69 ágyas pszichiátriai rehabilitációs osztály pedig részleges felújításon esett át, a beruházás 69 millió forintba került.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Hamarosan többen elhagyhatják a karantént

Péntektől jövő csütörtökig kilenc magyar állampolgár hagyhatja el a karantént abból a 12 emberből, akit a koronavírus miatt vetettek alá az intézkedésnek a világ több pontján - mondta a külgazdasági és külügyminiszter

Az érintettek továbbra is jól érzik magukat, Olaszországban, Spanyolországban, Németországban és Japánban vannak karanténban - emlékeztetett Szijjártó Péter.

  • Két Kínában tartózkodó magyar nem kívánja elhagyni tartózkodási helyét,
  • egy Japán partjainál veszteglő hajón lévő magyar szervezetében pedig kimutatták a vírust, így ő gyógyulásáig marad karanténban.

A miniszter szólt arról is, hogy a magyar hatóságok felvették a kapcsolatot azzal a Magyarországon átutazó két diákkal is, akiknél a cseh hatóságok mutatták ki a vírus jelenlétét.

Feltérképezték, hol jártak Budapesten és kikkel találkoztak, az operatív törzs pedig megtette a szükséges lépéseket - tette hozzá.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 7. 10:51
×
×
×
×