eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője leadja szavazatát az önkormányzati választáson a Diósgyőri Szent Ferenc Római Katolikus Általános Iskolában kialakított 158-as szavazókörben Miskolcon 2019. október 13-án.
Nyitókép: Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője leadja szavazatát az önkormányzati választáson Miskolcon 2019. október 13-án. MTI/Vajda János

Új elnöke van a Jobbiknak

Jakab Péter frakcióvezető irányítja a pártot a következő választásokig.

Jakab Pétert választották a Jobbik elnökévé a párt tisztújító kongresszusán. Az országgyűlési frakció vezetője ellenjelölt nélkül nyerte a megmérettetést - írja az Alfahír.

A miskolci politikus 2022 június 30-ig vezetheti a pártot. vagyis a két év múlva esedékes országgyűlési választáson az ő vezetésével indul el a Jobbik.

Jakab Péter az elnöki poszton Sneider Tamást váltja.

Címlapról ajánljuk
Atomfegyverek, rezidens macska: így néz ki az új brit kormányfő első 72 órája

Atomfegyverek, rezidens macska: így néz ki az új brit kormányfő első 72 órája

Mivel telik Nagy-Britanniában az elsöprő győzelmet aratott, új miniszterelnök első napja? Sir Keir Starmernek levelet kell írni az atomtengerek kapitányaival, meg kell ismerkednie a rezidencia személyzetével... és az állandó lakóval: Larryvel, a macskával.

Patika a kézipoggyászban – gyógyszerek, amelyek nélkül ne induljon el nyaralni

A gyógyszereket mindig gyerekektől elzárt helyre tegyük, és ezt tartsuk észben a nyaralás vagy az utazás alatt is, hiszen nagyon súlyos mérgezéseket is okozhatnak – figyelmeztetett az InfoRádióban az országos tisztifőgyógyszerész. El Koulali Zakariás arról is beszélt, hogy bizonyos készítmények hűtést igényelnek, illetve magas hőmérséklet hatására hamar tönkremehetnek, hatástalanná válhatnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×