eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Nyitókép: Pexels

A síneken danolászott, amikor jött a vonat

Szörnyű tragédia történt Selyp és Apc-Zagyvaszántó között hétfő este.

A Bors információi szerint a szomszédos településen élő kisgyermekes családapa jó kedélyűen ücsörgött a síneken, amikor a jókora késéssel száguldó, Hatvanból Somoskőújfaluig közlekedő szerelvény egy pillanat alatt elgázolta.

Egy helybéli nő elmondása szerint a férfi egy közeli kocsmából indult, látszólag ittas állapotban a sínek felé. Az átjáróban aztán váratlanul leült, és vidáman énekelni kezdett, nem tágítva, pedig a nyilatkozó asszony még figyelmeztette is balszerencsés férfit, hogy a biztonság kedvéért jöjjön el onnan, ő azonban rá sem hederített. Aztán hirtelen minden megváltozott, amikor a szomszédos átkelőnél pirosra váltott a lámpa, és feltűnt a robogó vonat.

„A duda, a vészfék és a csattanás hangját sohasem felejtem el” – fogalmazott a nő, hozzátéve, a férfi maradványait négy különböző helyről szedték össze.

Címlapról ajánljuk
Oscarral felérő elismerést kapott a magyar táncművész

Oscarral felérő elismerést kapott a magyar táncművész

Először nyerte el magyar táncművész a balettvilág egyik legrangosabb elismerésének számító Benois de la Danse-díjat: Balázsi Gergő Ármin a legjobb férfi táncos díját kapta megosztva Artyemij Beljakovval, a moszkvai Bálsoj vezető táncosával. A Pygmalion-hatás címmel bemutatott produkcióban nyújtott alakításáért jelölték az elismerésre. Balázsi Gergő Ármin az InfoRádióban azt mondta, arra a legbüszkébb, hogy első magyarként haza tudta hozni ezt a díjat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×