eur:
386.49
usd:
358.04
bux:
68995.49
2024. május 14. kedd Bonifác

Balesetek miatt áll Budapestről kifelé az M1-es és az M7-es

Már a közös kivezetőn is gondot okoznak. Az egyikben két kamion, a másikban három személyautó karambolozott. Az okok egyelőre nem ismertek.

Frissítés: a rendőrség a honlapján 18:55-kor közölte, mindkét útvonalon helyreállt a forgalmi rend.

Balesetek okoznak torlódást az M1-es autópálya 28-as, valamint az M7-es autópálya 15-ös kilométerszelvényében, Budaörs térségében, a fővárosból kivezető oldalon - közölte a rendőrség.

Az M1-esen eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze két kamion a 28-as kilométerszelvénynél. A balesetben senki nem sérült meg, de jelentős torlódás alakult ki. Rendőri irányítás mellett egy sávon halad a forgalom.

Az M7-es autópálya 15-ös kilométerszelvényénél ugyancsak tisztázatlan okból három autó ütközött össze. A balesetben az eddigi adatok szerint hárman sérültek meg könnyebben, itt a belső és a külső forgalmi sávot zárták le, a forgalom a leállósávban haladhat. Az Útinform adatai szerint több kilométeres a torlódás, ami már az M1-M7 közös szakaszán is fennakadást okoz.

Forrás: Google Térkép
Forrás: Google Térkép, 17:50

Címlapról ajánljuk

Kaiser Ferenc: hosszú háborút jelez az orosz védelmi miniszter lecserélése

Andrej Belouszov eddigi volt első miniszterelnök-helyettest javasolta az orosz védelmi tárca élére Vlagyimir Putyin elnök. Az InfoRádiónak nyilatkozó biztonság- és védelempolitikai szakértő szerint elfogyott a levegő Szergej Sojgu körül, az új miniszter személye pedig azt jelzi, hogy Oroszország hosszú háborúra készül.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.14. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Átment az EU új migrációs paktuma

Átment az EU új migrációs paktuma

Az Európai Unió mérföldkőnek számító reformot fogadott el menekültügyi és migrációs rendszerében, amely új szabályrendszert hoz létre az érkezők rendezett kezelése, hatékony és egységes eljárások létrehozása, valamint a tagállamok közötti méltányos tehermegosztás biztosítása érdekében. A reform 10 olyan jogalkotási aktust tartalmaz, amelyek a menekültügy és a migráció kezelésének teljes európai keretét átalakítják – írja közleményében az Európai Unió Tanácsa.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×