eur:
394.73
usd:
365.21
bux:
71532.98
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
A MÁV-HÉV Helyiérdekű Vasút Zrt. H6-os (másként a 252-es vasútvonal; 2011-ig ráckevei HÉV) egyik szerelvénye hamarosan indul a Közvágóhídnál lévő végállomásáról a Csepel-sziget déli részébe, 22 települést érintve. Fölötte a vasúti felüljárón egy Stadler Flirt típusú modern zónázó személyvonat halad Győr felé. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Fontos hír érkezett a ráckevei HÉV-ről

Szombattól november 10-ig pályafelújítás miatt módosított menetrend szerint közlekednek a szerelvények ezen a vonalon.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye szerint a szakemberek Dunaharaszti és Szigetszentmiklós között dolgoznak a pálya felújításán, emiatt a megszokottól eltérő időpontokban indulnak el a szerelvények. A részletes menetrend a BKK honlapjáról tölthető le.

Emellett október 19-én és 20-án a 6-os HÉV két szakaszra osztva közlekedik: a Közvágóhídtól Dunaharaszti külső állomásig, Ráckeve, illetve Tököl felől József Attila-telep megállóhelyig lehet utazni a szerelvényekkel. Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós-Gyártelep között pótlóbusz jár H6-os jelzéssel, amelyre a dunaharaszti, taksonyi, szigethalmi és szigetszentmiklósi Volánbusz-megállókban lehet felszállni.

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×