eur:
394.88
usd:
367.64
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Nagy Anikó, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkára beszél az Egészséges Budapest Programban 5,1 milliárd forintos kormánytámogatással megújuló, III. kerületi Csobánka téri Szent Margit Rendelőintézet előtt tartott sajtótájékoztatón 2018. július 16-án. Mögötte Varga Mihály pénzügyminiszter, a II. és III. kerület országgyűlési képviselője és Bús Balázs (Fidesz-KDNP), Óbuda-Békásmegyer polgármestere (b-j).
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Szünetel a betegellátás és előjegyzés több óbudai rendelőben

Áramellátási gondok miatt szünetel a betegellátás és előjegyzés a Szent Margit Rendelőintézet telephelyein - közölte Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata.

A tájékoztatás szerint az áramkimaradást egy munkagép okozta a rendelőintézet Vörösvári úti telephelyéhez közeli Váradi utcában, ami miatt leállt rendelőintézet szervere is.

Ezért átmenetileg minden telephelyen - így a Vörösvári út 88-96., a Csobánka tér 6. és a Laktanya utca 4. alatt - szünetel a betegellátás.

A laboratórium telefonos előjegyzésében már tudnak új időpontot adni, azonban az egyéb szakrendelésekre érkező pácienseknek várniuk kell - írta az önkormányzat.

A hiba elhárításán és a rendelőintézet informatikai rendszerén már dolgoznak a szakemberek, addig a betegek türelmét kérik.

Címlapról ajánljuk
A németeket Schöder politikai öngyilkosságára emlékezteti Macron öngólja

A németeket Schöder politikai öngyilkosságára emlékezteti Macron "öngólja"

Aggodalom és megdöbbenés Berlinben az előre hozott francia nemzetgyűlési választások első fordulójának eredményei és a második forduló lehetséges kimenetele miatt. Német kormánypártok vezető politikusai vélekednek úgy, hogy Emmanuel Macron francia államfő a választások kiírásával "öngólt" rúgott, és Németország legfontosabb uniós partnerét politikai elszigetelődés fenyegeti.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Szétbombázták a mirhorodi repteret, magyar-ukrán megállapodás készül - Híreink az ukrán frontról kedden

Szétbombázták a mirhorodi repteret, magyar-ukrán megállapodás készül - Híreink az ukrán frontról kedden

Orosz támadás érte az ukrán Mirhorod légibázist, legalább egy Szu-27-es vadászgép odaveszett. Jelentés került ki az amerikai médiába az orosz szárnyasbombákról: mint kiderült, több tucat ilyen fegyver zuhant le Oroszország területén. Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma váratlanul Kijevbe utazott, ahol egy kétoldalú megállapodás létrehozását tárgyalta Volodimir Zelenszkij elnökkel. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×