eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Mentőautó a gyáli rendőrkapitányság előtt 2018. május 26-án. A Pest megyei kisvárosban, a Vecsési úton két személyautó és egy terepjáró ütközött egymással. Az ütközést követően verekedés tört ki és feltehetően gumilövedékes riasztófegyverből lövések is eldördültek. A helyszínen ketten megsérültek.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Halálos baleset a 4-es főúton

Kamion és kisbusz ütközött Cegléd közelében, egy ember meghalt, többen a roncsokba szorultak. Húsz kilométerrel arrébb egy felborult kamion akadályozza a forgalmat

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt péntek hajnali 4 órakor a 4-es számú főút 68-as kilométerszelvényében, Cegléd térségében.

A rendőrség honlapja alapján - a rendelkezésre álló adatok szerint - egy külföldi rendszámú kisbusz haladása közben egy vele szemből érkező nyerges vontatónak ütközött. A kisbuszban egy ember életét vesztette. A roncsba szorult emberek kimentése megkezdődött.

A főút forgalmát Cegléd belterületére és a 40-es számú főútra terelik. Ugyancsak a 4-es számú főúton, a 86-os kilométerszelvényben egy felborult kamion akadályozza a forgalmat. Az utat teljes szélességében lezárták a rendőrök, a forgalom a 40-es számú főúton halad.

Címlapról ajánljuk
Pazarlás, élelmiszerválság, éhezés – mit tehetünk, hogyan előzhetjük meg?

Pazarlás, élelmiszerválság, éhezés – mit tehetünk, hogyan előzhetjük meg?

A megtermelt élelmiszerek több mint harminc százaléka a szemetesbe kerül, miközben napjainkban már a fejlett országok szegényebb polgárai is kénytelenek lejjebb adni fogyasztásuk mennyiségéből vagy minőségéből – mondta az InfoRádióban az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet ügyvezetője. Dexler Dóra figyelmeztetett: nem jó az sem, ha csak a spórolásra gondolunk, mert a legolcsóbb élelmiszer nem feltétlenül a legjobb minőségű.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×