eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Közúti gépjármű-ellenőrzés Szentendrén 2018. március 8-án. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága és a Szentendrei Rendőrkapitányság közös szervezésében Nőnapi figyelem elnevezéssel tartott közúti ellenőrzést.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Halál a 81-es főúton

Két autó ütközött frontálisan.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt vasárnap délelőtt a 81-es számú főút 57+150. kilométerszelvényében, Mezőörs és a Kerékteleki leágazó között.

Eddig tisztázatlan körülmények között két autó ütközött frontálisan, majd mindkettő kigyulladt.

Hét ember halt meg a szerencsétlenségben - mondta Ruskné Takács Anita, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A baleset helyszínét a műszaki mentés és a helyszínelés idejére lezárták, a forgalmat Mezőörsnél, valamint Keréktelekinél a környező utakra terelték - olvasható a rendőség honlapján.

Címlapról ajánljuk
Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×