eur:
394.57
usd:
365.4
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Fesztiválozók szállnak le a HÉV-ről a Filatorigát megállónál a 25. Sziget Fesztivál mínusz egyedik napján, 2017. augusztus 9-én.
Nyitókép: Mónus Márton (MTI)

A Margit hídtól indul a HÉV a hétvégén

A hétvégén rövidített útvonalon jár, a Batthyány tér helyett a Margit híd budai hídfője és Szentendre között közlekedik a H5-ös HÉV pályakarbantartás miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A HÉV-szerelvények a Margit híd megállóhelyen a Batthyány tér irányú sín peronja mellől indulnak Békásmegyer és Szentendre felé. Az indulási időpontok pár perccel megváltoznak a karbantartás ideje alatt.

A Batthyány tér és a Margit híd között a 19-es és a 41-es villamossal, vagy a 109-es busszal érdemes utazni. Az M2-es metróra a 4-es és a 6-os villamosról a Széll Kálmán téren és a Blaha Lujza téren is át lehet szállni - áll a közleményben.

Hozzátették, az átszállások biztosítása érdekében módosulnak a Szentlélek téri és a békásmegyeri buszvégállomásról induló autóbuszok egyes indulási időpontjai.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×