eur:
387.24
usd:
356.29
bux:
68088.24
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia
A Rákos-patak és egy nagyfeszültségű vezeték napfelkelte után, ködös időben 2018. november 9-én.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Felhős, ködös időnek nézünk elébe

Kedd reggelre ködfoltok alakulnak ki.

Hétfő este délkelet felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, főként északnyugaton lehet kevesebb a felhő. Kisebb eső, néhol havas eső csak hajnaltól fordulhat elő a déli, délkeleti tájakon. Általában mérsékelt lesz az északias szél. Hajnalra +2 és -5 fok közé hűl le a levegő, északnyugaton lesz hidegebb az éjszaka.

Kedd reggelre az északnyugati megyékben ködfoltok alakulhatnak ki, melyek relatíve hamar feloszlanak. A déli és a keleti vidékeken jobbára erősen felhős vagy borult, másutt változóan felhős lesz az ég, északnyugaton hosszabb, máshol rövidebb időre kisüt a nap. Elsősorban délen, délkeleten számíthatunk szórványos jelleggel esőre, záporra. Az északi, északkeleti szél többnyire mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 4 és 7 fok között valószínű.

Címlapról ajánljuk
Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vége az extrém drágulásnak, erős nyári balatoni szezon jöhet

A munkaerőhiány enyhülésének és a vendéglátóipar magára találásának köszönhetően idén csak kisebb mértékű, 8-10 százalékos áremelkedés várható a Balatonnál. Járdi Roland, a vg.hu újságírója az InfoRádióban elmondta: kedvező hatással van az árszínvonalra az is, hogy négy évszakossá váltak a helyi szálláshelyek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×