eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Berlin, 2018. augusztus 21.Terence Hill olasz színész, filmrendező, forgatókönyvíró és producer a My Name is Thomas című filmjének berlini bemutatóján 2018. augusztus 21-én. (MTI/EPA/Felipe Trueba)
Nyitókép: MTI/EPA/Felipe Trueba

Titokban jótékonykodott Budapesten Terence Hill

Beteg gyerekeket látogatott, és egy budapesti kórház megsegítésére ajánlotta fel autóját a filmsztár.

Terence Hill olyan, december 1-jén induló árverésben vállalt fontos szerepet, amiben a saját, felújított Dune Buggy autója – amit a Különben dühbe jövünk című filmben is láthattunk – keresi új gazdáját – írja a Bors.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I feel like a king in my buggy #terencehill #terencehillofficial #buggy #altrimenticiarrabbiamo #zweiwiepechundschwefel

Terence Hill (@terencehillofficial) által megosztott bejegyzés,

A nyertes nevét a jövő februári Guido & Maurizio de Angelis koncert sztárvendégeként, ő maga fogja kihirdetni, a bevétellel pedig a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetet segíti. A világsztárt a kórház igazgatósága mellett Berkes Gabriella énekesnő és fia, Berkes Olivér fogadta.

"Olivér kedvenc színésze volt kiskorában, és hihetetlen, hogy a nagy ikonját most mi fogadhattuk, és terelgethettük a kórházon belül.

Egy tünemény ember, minden gyerekhez bement, mosolygott, áradt belőle a kedvesség és a szeretetet.

Vitt nekik narancsot, csokit. Szavak nincsenek rá" – nyilatkozta a lapnak a kórház kommunikációs feladatait ellátó énekesnő.

Címlapról ajánljuk
Pazarlás, élelmiszerválság, éhezés – mit tehetünk, hogyan előzhetjük meg?

Pazarlás, élelmiszerválság, éhezés – mit tehetünk, hogyan előzhetjük meg?

A megtermelt élelmiszerek több mint harminc százaléka a szemetesbe kerül, miközben napjainkban már a fejlett országok szegényebb polgárai is kénytelenek lejjebb adni fogyasztásuk mennyiségéből vagy minőségéből – mondta az InfoRádióban az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet ügyvezetője. Dexler Dóra figyelmeztetett: nem jó az sem, ha csak a spórolásra gondolunk, mert a legolcsóbb élelmiszer nem feltétlenül a legjobb minőségű.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×