eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
Zivatar Budapesten, a Fővám téren 2017. augusztus 6-án.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Kiadták az időjárási figyelmeztetést, Budapest is veszélyben

Két megyére heves zivatar, további négyre pedig felhőszakadás miatt adott ki figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Pest, Békés, Hajdú-Bihar, Heves, Nógrád és Jász-Nagykun-Szolnok megyében kell felhőszakadásra számítani. Az intenzív záporokból, zivatarokból rövid idő alatt 25-30 mm-t meghaladó csapadék hullhat.

Heves zivatar Békés és Jász-Nagykun-Szolnok megyében várható pénteken.

Az előrejelzés szerint zivatarhoz felhőszakadás, esetleg jégeső, erős vagy viharos széllökés társulhat. Az éjszaka második felében csak elenyésző eséllyel lehet délkeleten esetleg a Dunántúl délnyugati felén villámlás.

Szombat napközben előbb helyenként (főként a Dunántúlon és a középső megyékben), majd késő délutántól, estétől nyugat, délnyugat felől egyre több helyen várható zivatar. Heves zivatarra is van esély, amelyet viharos vagy károkozó szélroham, nagyobb méretű jég és felhőszakadás kísérhet.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 29. 05:30
×
×
×
×