eur:
386.26
usd:
355.4
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia
Szél Bernadett, a Lehet Más a Politika (LMP) miniszterelnök-jelöltje beszédet mond a párt Most mi jövünk! című budapesti jövőértékelő rendezvényén 2018. március 22-én.
Nyitókép: Soós Lajos

Időt kért Szél Bernadett

Visszavonul gondolkozni Szél Bernadett, az LMP társelnöke, akit három évre eltiltott párttisztségek viselésétől a párt etikai bizottsága

„A jövővel kapcsolatban fontos és felelős döntéseket kell meghoznom” – írja Szél Bernadett, az LMP társelnöke az Azonnalihoz eljuttatott csütörtöki közleményében. Mint a 24.hu alapján megírtuk, Szélt az LMP etikai bizottsága három évre eltiltotta minden párttisztségtől, miután a párt kongresszusának és politikai tanácsának határozatával ellentétben választókerületi visszalépésekről tárgyalt.

Az eltiltás ellenére Szélnek mégsem kell lemondania a posztjáról.

A társelnök közleménye szerint ő is csak az éjjel kapta meg az LMP etikai bizottságának döntését és maga is még értelmezni próbálja annak tartalmát.

„Mindenesetre már most látszik, hogy a jövővel kapcsolatban fontos és felelős döntéseket kell meghoznom. Ehhez nyolc év megállás nélküli küzdelem után időre van szükségem.”

Szél hozzátette: megfontolt döntést fog hozni, és amint megvan, a nyilvánossághoz fog fordulni.

Címlapról ajánljuk

"Nagy erejű ütközés történt" - folyik a keresés a verőcei hajótragédia után

Már inkább az áldozatok kereséséről szól a kiterjedt kutatás a Dunán - mondta a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat vezetője az M1 televízióban hétfő reggel. Egy ember kimenekült, két holttest megvan, a többiek nincsenek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×