eur:
387.13
usd:
356.28
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
Nyitókép: Police.hu

Életveszélyes manőverekkel próbálkoztak a türelmetlen sofőrök az M3-ason

Este fél 11-kor indult meg egy sávon a forgalom az M3-ason ott, ahol délután a halálos áldozatot követelő tömegbaleset történt. Hatalmas torlódás alakult ki, órákat vesztegeltek az autósok a környező utakon is, és többen életveszélyes manőverekbe kezdtek, hogy kiszabaduljanak a dugóból.

Mint arról korábban beszámoltunk, délután egyelőre tisztázatlan körülmények között összeütközött több tehergépkocsi és egy személygépkocsi az M3-as 48-as kilométerszelvényében Kerekharaszt közelében. A tömegbalesetben az egyik tehergépkocsi vezetője a helyszínen meghalt, egy másik sofőrt úgy kellett kivágni a roncsból.

A sérült járművek a 49-es km-nél az érintett pályaoldalt teljes szélességében elfoglalják. A rendőrség Bagnál a 3-as főút felé letereli a járműveket, ezért a csomópont előtt is több kilométeres torlódásra kell készülni. A képre kattintva galéria nyílik!

A baleset mögött rekedteket Bag felé visszafordítják, illetve az elválasztó korlát megnyitásával átterelik a főváros felé vezető oldalra, emiatt a Budapest felé haladókat időszakosan megállítják. A megnövekedett forgalom miatt a 3-as főút is torlódik, ezért

aki teheti, Budapest és Hatvan között válasszon másik útvonalat! Gödöllő - Isaszeg - Zsámbok vagy Gödöllő - Tura, esetleg a 31-es főút felé érdemes kerülni.

Hatalmas a torlódás minden irányban a környéken. Egyre türelmetlenebbek az autósok, akik elképesztő manőverekkel próbálkoznak. A Heol.hu beszámolója szerint Gödöllőnél a sávelhúzásos terelésben

több járművet önkényesen visszafordított a vezetője a főváros felé a nagy sebességgel szemből érkezők közé hajtva, ami életveszélyes és tilos.

Az M3-as autópályán Nyíregyháza felé vezető oldalán Bag és Hatvan között, a 49-es kilométernél történt baleset helyszínén 22 óra körül egy sávon megindult a forgalom. A bagi csomópontnál 22.30-kor oldották fel a pályazárat és a kiterelést, a forgalom rendőri felvezetéssel megindult.

Ugyanakkor Gödöllő és Hatvan között csak lépésben lehet haladni és a 3-as főúton is lassabban haladásra számíthatnak az autósok.

Címlapról ajánljuk
Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vége az extrém drágulásnak, erős nyári balatoni szezon jöhet

A munkaerőhiány enyhülésének és a vendéglátóipar magára találásának köszönhetően idén csak kisebb mértékű, 8-10 százalékos áremelkedés várható a Balatonnál. Járdi Roland, a vg.hu újságírója az InfoRádióban elmondta: kedvező hatással van az árszínvonalra az is, hogy négy évszakossá váltak a helyi szálláshelyek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×