eur:
392.88
usd:
363.43
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Egyirányúsítják a BAH-csomóponti felüljárót

A városból kifelé vezető irányban július 2-ától mintegy két hónapra egyirányúsítják a BAH-csomópont felüljáróját felújítás miatt.

A BKK információi szerint július 2-án hajnali háromtól augusztus 31-én este nyolcig lesz életben a korlátozás.

Az Erzsébet híd felé tartókat a Budaörsi út–Hegyalja út útvonalra terelik. A belső sáv egy szakaszon a villamospályán halad majd, ide csak a személyautók hajthatnak be, a külső sávból pedig csak jobbra lehet kanyarodni.

A Villányi úton a Budaörsi út előtt csak egy sáv lesz járható.

A Hegyalja úton kifelé a csomópontban nem lehet majd balra kanyarodni. A környéken torlódásra kell számítani.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×