eur:
393.05
usd:
363.28
bux:
0
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Fekete-Győr András, a Momentum elnöke a párt kampányzáró rendezvényén a fővárosi Remény Központban 2018. április 7-én.
Nyitókép: Bruzák Noémi

Többen is pályáznak a Momentum elnöki posztjára

Sajtóértesülés szerint két kihívója is lesz Fekete-Győr Andrásnak a párt egyik alapítója és egy korábbi elnökségi tag személyében.

A parlamenti választáson 3 százalékos eredményt elérő párt tisztújításán az elnöki feladatot az elmúlt két évben ellátó Fekete-Győr András mellett Nemes Balázs, a párt egyik alapítója és Dukán András, a Momentum pécsi képviselőjelöltje is pályázik a pártelnöki posztra - írja az azonnali.hu

Az elnökön kívül négy elnökségi tagja lesz a Momentumnak, ezekre a pozíciókra az Azonnali.hu portál értesülése szerint legalább tízen pályáznak, köztük a Hajnal Miklós, a párt szóvivője és Benedek Márton óbudai képviselőjelölt is.

A Momentum egyelőre annyit erősített meg a portálnak, hogy minden pozícióért nagy a verseny. A pályázati időszak június 3-án zárul, a június 10-i budapesti tisztújítást pedig több jelölti vita előzi meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Sajtóinformációk szerint Orbán Viktor pénteke én Moszkvában tehet látogatást Vlagyimir Putyinnál, miután kedden Volodimir Zelenszkijjel találkozott. Az ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×