eur:
387.24
usd:
356.29
bux:
68088.24
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Halálos baleset miatt lezárták az M3-as autópályát

Halálos baleset történt szombat este az M3-as autópályán Bagnál, a Vásárosnamény felé vezető oldalt teljes szélességében lezárták - közölte a rendőrség.

A tájékoztatás szerint egy ember életét vesztette, egy pedig megsérült, miután összeütközött két személygépkocsi a 38-as kilométernél.

A police.hu közölte: egy autó a szalagkorlátnak ütközött, majd ennek nekiütközött egy másik autó. Egy személy a helyszínen életét vesztette, majd egy segíteni szándékozó férfit is elütöttek, akit orvosok látnak el.

Az utinform.hu közölte, hogy a lezárás miatt, aki teheti, Gödöllőnél térjen át a 3-as főútra

Címlapról ajánljuk
Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vége az extrém drágulásnak, erős nyári balatoni szezon jöhet

A munkaerőhiány enyhülésének és a vendéglátóipar magára találásának köszönhetően idén csak kisebb mértékű, 8-10 százalékos áremelkedés várható a Balatonnál. Járdi Roland, a vg.hu újságírója az InfoRádióban elmondta: kedvező hatással van az árszínvonalra az is, hogy négy évszakossá váltak a helyi szálláshelyek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×