eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
Ez volt 2017 legnagyobb csalódása

Ez volt 2017 legnagyobb csalódása

Nem jutott ki olasz foci válogatott a világbajnokságra, ez volt a 2017-es esztendő legnagyobb csalódása – mondta Hajdú B. István sportkommentátor az InfoRádió Aréna című műsorában.

Ha a klub- és a válogatott futballt nézzük, történtek olyan események, melyek talán meglepőek, mégis magyarázhatóak. Az azonban, hogy

Olaszország nélkül rendeznek egy labdarúgó vb-t, az egész világot meglepte, az olaszokat egyenesen sokkolta

– véli a sportkommentátor.

Olaszországnak tudnia kellett, hogy a selejtezőcsoportjában az olasz és spanyol csapat közül az egyik kijut, a másik gond nélkül második lesz. A Spanyolország elleni párharc után Hajdú B. István szerint az olaszoknak teljes erővel a pótselejtezőre kellett volna készülniük.

Az olasz edzők nem lettek rosszabbak, hiszen keresettek a világban, kérdés azonban, hogy ki lesz az új szövetségi kapitány, és mennyire fog szabad kezet kapni – emelte ki a sportkommentátor. Az biztos, hogy az eset egy kijózanító pofon volt, úgy tűnik, Olaszországnak kevés figyelmeztető jel volt, hogy két világbajnokságon nem jutottak tovább a csoportból. 

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×