eur:
394.95
usd:
367.22
bux:
72094.79
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér

Orbán Viktor: én tudom jól

Megkérdezték a miniszterelnököt arról, hogy a Fidesz uniós biztosa pénteken azt mondta, az Európai Bizottság munkatervében nem szerepel a Soros-terv.

"Én tudom jól. Az Európai Bizottság a Soros-tervet hajtja végre. Azaz Navracsics Tibor téved"- nyilatkozta az ATV-nek Orbán Viktor miniszterelnök, akit a parlamenti folyosón azzal kapcsolatban kérdeztek, hogy Navracsics Tibor uniós biztos pénteken a Millenárison az Európai Bizottság magyarországi képviseletének a rendezvényén immár másodszor jelentette ki: az Európai Bizottság munkatervében nem szerepel a Soros-terv, nem azt hajtják végre, ilyenről ő nem tud. Holott a kormány erre alapozza az újabb, Soros-terv-ellenes nemzeti konzultációt.

Tegnap Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a közrádió Vasárnapi Újság című műsorában azt mondta: Navracsics Tibornak kell a legjobban tudnia, hogy a kollégái és a környezete, emberek és szervezetek is "nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is". Semjén Zsolt azt is egyértelműen kimondta, hogy Navracsicsnak a "munkaadójához" (azaz a kormányhoz) kell lojálisnak lennie, nem Brüsszelhez.

Címlapról ajánljuk

Emmanuel Macron táborát "majdnem sikerült eltörölni" - jelentette ki Marine Le Pen

A Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap tartott első fordulójában a voksok nagyjából 34 százalékával az IFOP, Ipsos, OpinionWay és Elabe közvélemény-kutató cégek exit poll felmérései szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×