eur:
394.63
usd:
364.54
bux:
71151.92
2024. július 8. hétfő Ellák

Rengeteg bombát találtak Budapesten

Több világháborús robbanótestet is találtak egy építkezés közben Budapest II. kerületében csütörtök délután, a Baka utcában, hat társasházat kell kiüríteni - közölte a honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje.

Markovics Zita tájékoztatása szerint eddig hét robbanótest került elő, de a terület átvizsgálását és a robbanótestek beazonosítását csak az után kezdik meg a tűzszerészek, hogy az érintett lakásokat kiürítik. Mint mondta, hat társasház közös udvarán találták a bombákat, a rendőrség már megkezdte a kiürítést.

A Baka utcát nem kell lezárni.

Címlapról ajánljuk
Gulyás Gergely: nincs konkrét béketervünk
Kormányinfó

Gulyás Gergely: nincs konkrét béketervünk

Múlt héten két kormányülés is volt, a szerdai után vasárnap is sor került egyre. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő tájékoztatott a részletekről és válaszolt az újságírói kérdésekre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Közeleg a magyar pénzügyi szektor szereplőinek nagy találkozója, új nevek a listán!

Közeleg a magyar pénzügyi szektor szereplőinek nagy találkozója, új nevek a listán!

A teljes magyar pénzügyi szektor és a vállalati pénzügyesek nagy találkozójára fog sor kerülni szeptember 17-én Budapesten. A Portfolio Future of Finance 2024 konferenciáján bankok, vagyonkezelők, biztosítók és a pénzügyi szektor beszállítói fogják megvitatni a közeli és a távoli jövő pénzügyeit, kiegészülve a vállalati pénzügyesekkel, akik közül a legjobb a CFO of the year díjat veheti át. Nem érdemes lemaradni a szakmai rendezvényről!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×