eur:
387.34
usd:
356.39
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

A Balaton felé borzalmas a helyzet - erre kerülve meneküljön Budapestről

Az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán a Balatonra tartó hétvégi forgalom miatt a torlódás jelentős, több kilométeres.

Aki teheti, ne az M7-esen induljon el az M6-os autópálya felé kerülje el a martonvásári szakaszt - írja az Útinform.

Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé a 35-ös km-nél, korábban kigyulladt egy kamion. A műszaki mentés idejére a 26-os km-nél, Zsámbéknál a rendőrség letereli a forgalmat a pályáról.

Az M1-es autópályán Budapest felé, a 160-as km-nél korábban a munkaterület védőelemeinek ütközött egy jármű. A forgalom ismét a sávelhúzásos terelésnek megfelelően halad, de a baleset mögött még mindig több km-es a torlódás. Aki teheti, a 168-as km-nél tud menekülni az 1-es főút felé!

Az M3-as autópályán Vásárosnamény felé a 156-os km-nél lévő csomópont lehajtó ágát lezárták. Legközelebb a 164-es km-nél lévő hejőkürti csomópontban lehet elhagyni a pályát.

A 48-as főúton a 4-es főút kereszteződésénél, Debrecen belterületén egy motoros gyalogost gázolt. A Faraktár utcáról a Benedek Elek tér felé kanyarodó sávot lezárták.

A 49-es főúton, Ököritófülpös és Porcsalma között a 37-es és 38-as km között két személygépjármű ütközött össze. A főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat megállították.

Az M1-es autópályán Hegyeshalomnál a határátlépőnél a ki és belépő forgalom folyamatos.

Címlapról ajánljuk
Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vége az extrém drágulásnak, erős nyári balatoni szezon jöhet

A munkaerőhiány enyhülésének és a vendéglátóipar magára találásának köszönhetően idén csak kisebb mértékű, 8-10 százalékos áremelkedés várható a Balatonnál. Járdi Roland, a vg.hu újságírója az InfoRádióban elmondta: kedvező hatással van az árszínvonalra az is, hogy négy évszakossá váltak a helyi szálláshelyek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×