eur:
397.69
usd:
358.48
bux:
74129.58
2024. október 1. kedd Malvin

Tarlós nem érti, miért nem nyilvános a 4-es metróról szóló OLAF-jelentés

Tarlós István továbbra is az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) 4-es metró beruházásáról szóló jelentésének nyilvánosságra hozatalát szeretné. A főpolgármester az Inforádió Aréna című műsorában elmondta, nem érti, hogy miért nem teszi közzé azt az OLAF.

Tarlós István elmondta: nem érti, hogy miért folyik "álságos" vita a jelentés nyilvánosságra hozatalról. A kormány megkapta a jelentést, azzal, hogy köteles az Európai Unió vonatkozó adatvédelmi szabályait betartani.

Tarlós István nem érti, hogy miért nem hozza nyilvánosságra a saját jelentését az OLAF.

Tarlós István közölte, az adatvédelmi biztostól és a Miniszterelnökségtől is kapott levelet, amelyben óva intik attól, hogy nyilvánosságra hozza a jelentést, hacsak nem akar évekig pereskedni például multinacionális cégekkel. Ő ugyanis kilátásba helyezte, hogy a tiltások ellenére megteszi ezt - jegyezte meg.

A főpolgármester a budapesti utak síkosságmentesítésre vonatkozó kédésekre válaszolva hangsúlyozta, hogy a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. a lehetőségeihez mérten mindent megpróbál megtenni, de az ónos eső ellen nehéz védekezni, és biztosan nem száz százalékos az elégedettség.

Címlapról ajánljuk
Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Aki államtitkári pozíciót tölt be, az ne kezdjen el értelmiségi módon viselkedni és okoskodni, mert hibát követ el, vagy ha nem is követ el hibát, de megkeresik benne azt a lehetőséget, hogy ellene fordítsák azt, amit mondott – mondta Kövér László, az Országgyűlés és a Fidesz országos választmányának elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt a költségvetés elfogadásának várható időpontjáról, a leendő jegybank elnök személyéről, az amerikai elnökválasztásról és az Európai Unió és Magyarország jövőbeni kapcsolatáról is.

"Libanon az ország történetének egyik legveszélyesebb szakaszába ért"

Heves összecsapások folynak az izraeli hadsereg egyik hadosztálya és a Hezbollah között Dél-Libanonban. Megszólalt az országába való izraeli behatolásról Nadzsib Mikati kormányfő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×