eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Árnyékkormány üzemmódra áll át az MSZP

Az MSZP árnyékkormányszerű működésre áll át február 18-án - mondta Molnár Gyula pártelnök az InfoRádió Aréna című műsorában.

A szocialisták elnöke szerint öt hét múlva érdemben megújul az MSZP kommunikációja. Molnár Gyula arra nem válaszolt egyértelmű igennel, hogy árnyékkormány felállításáról van-e szó.

A pártvezető hangsúlyozta, hogy a belépő szereplők hosszabb távra köteleződnek el. 

Molnár Gyula arról is beszélt, hogy egyetért Botka László feltételeivel, és a szegedi polgármestert a párt miniszterelnök-jelöltjének tekinti.

Politikailag és taktikailag sincs értelme az MSZP és a Jobbik összefogásának - hangsúlyozta Molnár Gyula, a szocialista párt elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában.

Az MSZP elnöke szerint ebben az évben még jobban megmutatkozhat itthon, hogy milyen a hatalom valódi arca.

Molnár Gyula elképzelhetetlennek nevezte az együttműködést a Jobbikkal.

Az MSZP elnöke szerint a Jobbik már nem vesz el az MSZP-től szavazókat.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×