eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Kiadták az országos riasztást szilveszterre

A tartós, sűrű köd veszélye miatt tizenegy megyére és a fővárosra is figyelmeztetést adott ki szombatra az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésükben azt írták: szombat reggelre főként az északkeleti területeken, de foltokban a Dunántúl egyes részein, és az Északi-középhegység nyugati völgyeiben is kialakulhat foltokban zúzmarás köd. A legtöbb helyen délelőtt várhatóan javulnak majd a látási viszonyok, de az északkeleti megyékben tartósan ködös, párás területek is maradhatnak.

A ködös területeken ónos szitálás, hószállingózás nem zárható ki - tették hozzá.

A sűrű köd veszélye miatt Budapestre és Pest megyére, továbbá Borsod-Abaúj-Zemplén, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Komárom-Esztergom, Nógrád, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Vas, Veszprém és Zala megyére adták ki a figyelmeztetést.

Az előrejelzés szerint szombaton a legalacsonyabb hőmérséklet többnyire mínusz 9 és mínusz 4 Celsius-fok között alakul, de az Északi-középhegység völgyeiben, illetve a fagyzugos tájakon ennél hidegebb is lehet. A nappali maximumok többnyire mínusz 4 és mínusz 1 fok között alakulnak, de a tartósan borult északkeleti területeken csak mínusz 2, mínusz 3 fokig melegszik a levegő.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×