eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta
Figyelje a szemétszállítási számlát!

Figyelje a szemétszállítási számlát!

Hamarosan kiküldik a szemétszállítási számlákat. A Nemzeti Hulladékgazdálkodási és Vagyonkezelő Zrt. szóvivője közölte, ha egy fogyasztó túl nagy számlát kap, akkor van lehetőség részletfizetésre.

Már megkezdték a szemétszállítási számlák postázását, a lakosság nagy része már a napokban megkapja – mondta a Nemzeti Hulladékgazdálkodási és Vagyonkezelő Zrt. szóvivője.

„Jelen pillanatban kiküldés előtt vannak a számlák és a csekkek, hamarosan postázzák a szemétdíj és hulladékszállítás költségeinek számláit” - mondta Csizmadia Tamás

A szóvivő hangsúlyozta, hogy ha egy fogyasztó túl nagy számlát kap, akkor van lehetőség részletfizetésre.

 „Úgynevezett csúsztatott fizetési módszert biztosít az NHKV Zrt. az ügyfeleknek. Nagy összegű hulladékszállítási díj halmozódik fel, lehet részletfizetést is kérni” - mondta Csizmadia Tamás.

A szóvivő arról is beszélt, hogy a jövőben három havonta küldik ki a számlákat.

„Fő szabályként 2017 januárjától, illetve márciusától negyedévesre áll át a hulladékszállítási díj kiküldésének rendszere, negyedévesek lesznek a csekkek” - közölte Csizmadia Tamás.

A Nemzeti Hulladékgazdálkodási és Vagyonkezelő Zrt. szóvivője elmondta, a legtöbb körzetben nem várható csökkenés a díjakban, de egyes fogyasztók számíthatnak arra olcsóbb lesz a szolgáltatás.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Szakértő: 2025-ben jelentős drágulás jöhet a lakáspiacon

Szakértő: 2025-ben jelentős drágulás jöhet a lakáspiacon

Tovább gyorsíthatja az ingatlanok drágulását az a kormányzati bejelentés, amely szerint jövőre az önkéntes nyugdíjmegtakarításokat adómentesen lakáscélra lehet fordítani. A becslések szerint ez a lehetőség 300 milliárd forint extraforrást hozhat a lakáspiacra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×