eur:
387.16
usd:
359.27
bux:
69137.96
2024. május 13. hétfő Imola, Szervác

Lassú a haladás az M7-es autópályán a Balatontól a főváros irányába

Az M7-es autópályán a Balatontól a főváros irányába Székesfehérvárig erős a forgalom, lassabb haladásra kell számítani, ugyanakkor balesetről nem érkezett bejelentés - közölte vasárnap délután az Útinform.

Az M1-es autópályán Hegyeshalomnál, a kilépő oldalon az osztrák hatóságok ellenőrzése miatt lassul le a forgalom, kb. 5-6 km-es a torlódás.

Az M5-ös autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, a 27-es km-nél három személyautó ütközött össze, csak a leállósávon megy a forgalom, kb. 5-6 km-es a kialakult torlódás.

Az M7-es autópályán a Balatontól a főváros irányába Székesfehérvárig erős a forgalom, lassabb haladásra kell számítani, ugyanakkor balesetről nem érkezett bejelentés.

A 47-es főúton, Székkutas közelében a 176-os km-ben két személyautó ütközött össze, a korábbi teljes útzárat feloldották, jelenleg félpályán megy a forgalom.

A 83-as főúton, Győrszemere belterületén, az 57-es km-nél egy személyautó gyalogost ütött el, félpályás útzár mellett helyszínelnek.

A 87-es főúton, Gyöngyösfalunál a 37-es km-nél két személyautó karambolozott, félpályás útzár mellett helyszínelnek.

Címlapról ajánljuk
Válságos helyzetben az osztrák egészségügy, drámai számok érkeztek

Válságos helyzetben az osztrák egészségügy, drámai számok érkeztek

Az ausztriai egészségügyi ellátás drámai helyzetének oka elemzések szerint az érvényben lévő "kétosztályos" rendszer. Ebben a betegek maguk dönthetnek arról, hogy a biztosítóval szerződésben álló orvosokat választják (Vertragsarzt), vagy pedig az ilyen szerződéssel nem rendelkező, egyfajta magánellátást biztosító (Wahlarzt) orvosok iránt táplálnak nagyobb bizalmat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×