eur:
393.14
usd:
363.6
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Kényszerleszállást hajtott végre egy kisrepülő Borsodban

Kényszerleszállást hajtott végre egy kisrepülő Borsod-Abaúj-Zemplénben szombaton délelőtt, az ultrakönnyű kisgépen két ember utazott, a pilóta könnyebben megsérült - mondta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek.

Szabó Csilla közölte: a kisgép Miskolcról szállt fel, a pilóta Tiszalúc közelében érezte, hogy valami probléma van a járművel, emiatt a település külterületén, egy szántóföldön landolt. A pilóta nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Dojcsák Dávid, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta: az ultrakönnyű kisrepülő kormányműve hibásodott meg, ezért kellett azonnal leszállnia.

A balesethez Szerencsről, Miskolcról és Tiszaújvárosból is érkeztek hivatásos tűzoltók, akik megkezdték a kisgép műszaki mentését.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×