eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

MSZP: "Orbán Viktor a maradiság politikusa"

Az MSZP szerint a Fidesz a maradiság pártja lett, és a népszavazás csak elvenni tud Magyarországtól - mondta Nyakó István, a nagyobbik kormánypárt szóvivője Orbán Viktor évértékelő beszédére reagálva.

Az MSZP szerint a Fidesz a maradiság pártja lett - reagált a nagyobbik kormánypárt szóvivője az ellenzéki párt vezetőjének szerdai évértékelőjére.

"Ez a népszavazás csak elvenni tud Magyarországtól, adni nem. Elvenni a háziorvosoktól, elvenni a szakrendelőktől, a kórházaktól és egyetemektől" - mondta Nyakó István, aki szerint az ellenzéki pártelnök beszéde országértékelésnek sovány volt, kampánybeszédnek viszont sok.

Nyakó István úgy fogalmazott: a Fidesz elnöke azon iparkodott, hogy minél többször igent mondjon, de valahogy ez mindig nemnek hangzott. Az MSZP szóvivője szerint Orbán Viktor nemet mondott mindenféle változásra és minden újra: "nem" az egészségre, "nem" a tudásra, "nem" a versenyképességre.

"A Fidesz a maradás pártja lett, Orbán Viktor a maradiság politikusa, aki fél a jövőtől, ezért minden áron megőrizné a múltat, akkor is, ha az a többségnek igazságtalan volna" - fogalmazott az MSZP szóvivője.

Nyakó István hozzátette: az MSZP szerint a Fidesz az, amely a legtöbbet nyerhet a saját eszközeként használt népszavazással, míg a legtöbbet az ország veszítheti.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×