eur:
398.71
usd:
360.35
bux:
74372.71
2024. október 2. szerda Petra

Kétszer annyi kommunikációra, mint pályázatra

Ebben az évben mintegy 140 millió forintot fizettek ki a pályázóknak az Új Magyarország Fejlesztési Terven belül és 350 millió forintba került a program bevezető imázskampánya. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kommunikációs igazgatója szerint jövőre ez az arány radikálisan megfordul.

Egy év múlva ilyenkor egymilliárd forint lesz a kommunikációra, míg 350-400 milliárd forint a pályázóknak kifizetett rész - mondta az InfoRádióban a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kommunikációs igazgatója.

Lantos Gabriella, aki a kifizetések és a kampányra költött pénzek közötti aránytalanságot azzal magyarázta, hogy az Új Magyarország Fejlesztési Terv csak az idén indult.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kommunikációs igazgatója hozzátette: az Európai Unió előírja, hogy az ügynökség hirdesse ezeket a pályázatokat, még akkor is, ha a reklám nélkül is bőven lenne jelentkező rájuk.

Az emberekben ugyanis a nemzetközi közösség tudatosítani akarja, hogy az egyes beruházásokat uniós támogatással készültek.

Hanganyag: Németh Zoltán

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Az Izrael elleni rakétatámadást már befejeztük, de... - Irán Európának üzent

"Az Izrael elleni rakétatámadást már befejeztük, de..." - Irán Európának üzent

Telefonon konzultált több európai hivatali kollégájával Abbász Aragcsi iráni külügyminiszter közvetlenül azután, hogy országa kedd este több száz rakétával támadta Izraelt - jelentette szerdán az iráni állami média. Izrael és Irán is fenyegetőzik azzal, hogy majd visszalő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
A nagyszabású iráni csapás után folytatódik Izrael libanoni hadművelete, rendkívüli ülést tart az ENSZ BT – Híreink a közel-keleti konfliktusról szerdán

A nagyszabású iráni csapás után folytatódik Izrael libanoni hadművelete, rendkívüli ülést tart az ENSZ BT – Híreink a közel-keleti konfliktusról szerdán

Kedden Irán mintegy 180 ballisztikus rakétát lőtt ki Izraelre, miután a zsidó állam pénteken végzett az Irán-barát Hezbollah terrorszervezet vezérével, Hasszán Naszrallahhal. A csapásról szóló utasítást maga Ali Hamenei ajatollah, Irán legfőbb politikai és vallási vezetője adta. Izrael válaszcsapást ígért. Kedd este az izraeli Jaffában terrortámadás történt, amelyben hét izraeli életét vesztette, egy női katona súlyosan megsérült.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×