eur:
397.9
usd:
359.42
bux:
74189.72
2024. október 2. szerda Petra

Sztrájk Bács-Kiskun, Nógrád és Csongrád megyében

Kecskeméten még hat óra előtt minden vonat a menetrend szerint megérkezett az állomásra. Salgótarjánban nem járnak a vonatok, miként Szegeden sem. A Tisza Volán Csongrád megyében tíz autóbusszal áll készenlétben, hogy az esetlegesen megnövekedett forgalmat kezelni tudja.

Kecskeméten hétfőn reggel hat óra előtt minden vonat a menetrend szerint megérkezett az állomásra, de a Szeged felől érkezett gyorsvonatról csak négy utas szállt le, a vonat szinte üresen közlekedett.

Az állomás melletti távolsági buszokat fogadó és indító pályaudvaron a szokásosnál lényegesen nagyobb a forgalom, a buszok utasokkal zsúfoltan érkeznek és indulnak.

Salgótarjánban szintén nem járnak a vonatok, az MTI tudósítójának jelentése szerint a központi pályaudvar kihalt volt hétfőn hajnalban, sem vonatok nem vesztegeltek, sem utasok nem várakoztak.

Szegedről hat órától egyetlen vonat sem indul el - tájékoztatta az MTI-t Veréb Olga a VDSZSZ területi vezetője, hozzátéve, hogy a sztrájk teljes támogatottságú.

Mező István, a Tisza Volán közszolgáltatási divízióigazgatója elmondta: Szegeden öt-hat, a megyében tíz autóbusszal állnak készenlétben, hogy az esetlegesen megnövekedett forgalmat kezelni tudják. Fél hétig azonban nem kellett beavatkozni.

Címlapról ajánljuk
Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat
Tudósítónktól

Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat

Órákkal azután, hogy az izraeli hadsereg „korlátozott” invázióba kezdett Libanonban, megjött Teherán bosszúja Haszan Naszrallah Hezbollah-vezér likvidálására: közel kétszáz ballisztikus rakétát lőttek ki Izraelre. Tel-Aviv egy külvárosában közben két fegyveres támadó lelőtt több embert.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×