eur:
398.23
usd:
359.7
bux:
74229.16
2024. október 1. kedd Malvin

Kivonultak az Egészségügyi Bizottság üléséről a Fidesz és a KDNP képviselői

Kivonultak az Országgyűlés Egészségügyi Bizottságának üléséről a Fidesz és a KNDP képviselői. Az ellenzéki politikusok azt sérelmezték, hogy nem volt idejük átnézni az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényjavaslathoz benyújtott módosító indítványokat.

Az Egészségügyi Bizottság fideszes alelnöke, Mikola István az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényjavaslathoz benyújtott módosító indítványok megvitatása előtt bejelentette: nem tudták áttanulmányozni a javaslatokat, mivel azokat csak az ülésen kapták meg.

A bizottság szocialista elnöke szerda este azt mondta: 30-40 indítvány kerül a testület elé. Kökény Mihály azután beszélt erről, hogy a kormánypártok az egészségbiztosítási reform minden kérdésében megállapodtak.

Az egészségügyi tárca szabad demokrata vezetője akkor egyebek mellett azt közölte: a vizitdíj esetében arról született megegyezés, hogy a pénztárak egészségmegőrző programon való részvételhez köthetik a díj átvállalását.

Horváth Ágnes hozzátette: az állami tulajdonból fakadó osztalékot az egészségügy fejlesztésére fordítják a pénztáraknál.

Címlapról ajánljuk
Tárik Meszár: a Hezbollah meggyengült, nehéz lesz kilábalnia a szorult helyzetből

Tárik Meszár: a Hezbollah meggyengült, nehéz lesz kilábalnia a szorult helyzetből

A dél-libanoni offenzívával az lehet az izraeli hadsereg célja, hogy a 60 ezer evakuált embert vissza lehessen költöztetni Észak-Izraelbe, illetve a határ menti zónában lévő demarkációs vonalnál felszámolja a Hezbollah katonai infrastruktúráját – mondta az InfoRádióban a Migrációkutató Intézet vezető kutatója. Tárik Meszár hozzátette: a libanoni kormánynak is érdeke, hogy hosszabb távon demilitarizált övezet legyen a libanoni–izraeli határ.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×