eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Egymásnak estek a kubaiak és a magyarok

Szúrt és vágott sérülésekkel vittek kórházban három magyar férfit Bicskén, miután összetűzésbe kerültek a helyi befogadó állomáson tartózkodó kubai menekültek egy csoportjával.

Kettőjük sérülése könnyű, a harmadik férfi állapotáról még nincs információja a rendőrségnek. Az eset kapcsán senki nem került őrizetbe - mondta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Azt egyelőre tolmács segítségével vizsgálja a rendőrség, hogy az incidensben kinek milyen szerepe lehetett. A résztvevők között többen ittasak voltak.

A kubai menekültek október 9-én érkeztek Magyarországra, menekült státuszt kaptak, jelenleg nyelvtanfolyamra járnak.

Címlapról ajánljuk
Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt - Nagy vesztes a kancellár párja

Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt - Nagy vesztes a kancellár párja

A hivatalos előrejelzések szerint történelmi győzelmet aratott a vasárnapi osztrák parlamenti választáson az illegális bevándorlás ellen harcot hirdető radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ). A belügyminisztérium által közzétett, az eddig összeszámolt szavazatokon alapuló adatok szerint a Szabadságpárt korábban még nem szerepelt olyan jól, mint most. Ugyanakkor a legnagyobb vesztes Karl Nehammer kancellár pártja, az Osztrák Néppárt (ÖVP). Végeredmény késő estére várható.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×