eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Ezer színű a Mi televíziónk

Megjelent a Mi televíziónk című könyv, amelyben 143 embert kérdeznek Alföldi Róberttől Talmácsi Gáboron át Zoób Katiig arról, hogy milyen televízót szeretne. A könyvet Hankiss Elemér szociológus mutatta be.

A sok ember véleménye között nincs közös pont, de éppen az a jó ebben a kötetben, hogy nem is 143, hanem ezer színű, mert minden megkérdezettnek több gondolata van - hangsúlyozta az InfoRádiónak Hankiss Elemér, aki elismerte: eleinte nem hitt a könyv ötletében, de tévedett, és nagyon kellemesen csalódott.

Van, aki több békére, zenére, harmóniára vágyik, mások azt szeretnék, ha több szórakozás, nevetés, öröm lenne a műsorokban. Van, akik azt szeretnék, ha a televízió megváltaná a világot, mások szerint Isten mentsen ettől. Van, aki azt szeretné, ha nevelné a népet - mások rettegnek ettől.

Vagyis rengeteg egymásnak ellentmondó, egymással vitatkozó, illetve egymást kiegészítő nézet jelenik meg a könyvben - foglalta össze a szociológus.

Hanganyag: Exterde Tibor

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, nagyon rossz a helyzetben ukrán hadsereg – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, nagyon rossz a helyzetben ukrán hadsereg – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az ukrán haderő frissen toborzott katonái demoralizáltak, rosszul képzettek és fizikailag és mentálisan is felkészületlenek – írja elemzők és ukrán parancsnokok értékelésére hivatkozva a Financial Times. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×