eur:
396.51
usd:
354.08
bux:
74785.78
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Gondolkodj egészségesen, ovis!

Ezerötszáz óvodába összesen 55 ezer egészségzsákot küld a Gondolkodj Egészségesen Alapítvány - mondta Futó Judit. A pszichológus hozzátette: a tornazsák tartalmaz a szülők számára egy könyvet, továbbá a helyes táplálkozásra, higiéniára felhívó kiadványokat, a gyerekeknek pedig fogkefét, fogkrémet és müzliszeletet.

Második éve fut a Gondolkodj Egészségesen! program, amelynek keretében a kiscsoportos óvodások szülei egészségzsákot kapnak - mondta az InfoRádiónak Futó Judit.

A pszichológus hozzátette: a csomagban higiéniával kapcsolatos tárgyak, például egy fogkefe is található, de tartalmaz egy könyvecskét is, amelyben szakemberek gondolatai olvashatók az egészséges életről, a gyerekek lelki fejlődéséről vagy a természetről.

A csomagokat ezerötszáz óvodába küldik ki és 55 ezer kiscsoportos szülei jutnak hozzá az egészségzsákhoz - közölte Futó Judit.

A program célja, hogy egészséggel kapcsolatos információkat juttassanak el a családokhoz például a gyerekek megfelelő táplálkozásáról, testmozgásáról - mondta a pszichológus.

Szeptember 29-én, a margitszigeti Nagyréten, délelőtt 10 órától rendezik meg az első Gondolkodj Egészségesen! családi napot is - tette hozzá Futó Judit.

Hanganyag: Koncz Anita

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Egy virágcsokorral igyekezett bizonyítani Friedrich Merz, hogy már nem neheztel Angale Merkelre. A korábbi, tizenhat évig regnáló kancellárt ugyanis a CDU jelenlegi elnöke, egyben kancellárjelöltje köszöntötte 70. születésnapja alkalmából. Igaz, a CDU székházában tartott ünnepség kissé megkésett, mivel az ünnepelt július 17-én töltötte be a kerek életévet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×