eur:
396.71
usd:
354.34
bux:
74754.49
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

A tandíj elleni szavazásra kérte az embereket a Fidelitas

A tandíj elleni szavazásra kérte az embereket a Fidelitas.

Koszorús László alelnök hangsúlyozta: nemet kell mondani minden olyan intézkedésre, amellyel a kormány elveszi a versenyképes tudást a fiataloktól.

Ágh Péter - aki szintén fideszes országgyűlési képviselő - arról beszélt, hogy a kormány a lakhatási, valamint a tankönyv és jegyzet támogatás megvonásával tovább ront a diákok helyzetén.

A fideszes képviselők emlékeztettek arra, hogy míg 2006-ban 132 ezer fiatal felvételizett felsőoktatási intézménybe és 56 ezret vettek fel, addig 2007-ben már csak 108 ezren próbáltak bekerülni a felsőoktatásba és közülük is csak 48 ezer diáknak sikerült. -

Daróczi Dávid kormányszóvivő válaszában azt mondta: a felsőoktatási rendszer átalakítása éppen arról szól, hogy jól felszerelt iskolákban használható diplomát kapjanak a hallgatók.

Címlapról ajánljuk
Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Egy virágcsokorral igyekezett bizonyítani Friedrich Merz, hogy már nem neheztel Angale Merkelre. A korábbi, tizenhat évig regnáló kancellárt ugyanis a CDU jelenlegi elnöke, egyben kancellárjelöltje köszöntötte 70. születésnapja alkalmából. Igaz, a CDU székházában tartott ünnepség kissé megkésett, mivel az ünnepelt július 17-én töltötte be a kerek életévet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×