eur:
387.9
usd:
360.1
bux:
0
2024. május 13. hétfő Imola, Szervác

A szupermodell letiltaná a kifutóról a fiatal lányokat

Naomi Campbell szerint a 16 évnél fiatalabb lányoknak nem szabadna a kifutón szerepelniük.

A 37 éves szupermodell támogatásáról biztosította a londoni divat szervezőit, akik megtiltották, hogy 16 évnél fiatalabb lányok lépjenek a kifutóra a rendezvényen.

Naomi Campbell elmondta: kezdetben őt sem engedte szerepelni az édesanyja, és csak egy hónappal a 16. születésnapja előtt változtatta meg a véleményét.

A modell a londoni intézkedés támogatása mellett úgy véli, hogy elsősorban a lányok szüleinek kell a döntést meghozniuk.

"Ha a gyermekük kicsattan az egészségtől, és úgy gondolják, hogy érett a dologra, a szülő dönthet másként is. Ugyanakkor értem, miért hozták ezt a szabályt" - tette hozzá.

A kábítószer-függőségét maga mögött hagyó szupermodell arról is beszélt: segíteni akar a fiataloknak, hogy elkerülhessék a drogokat.

Címlapról ajánljuk

Resperger István az Arénában az atomfegyverek stratégiai csapdájáról

Augusztus végére jöhet el a holtpont az ukrajnai háborúban Resperger István ezredes szerint. A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent István Biztonságkutató Központ igazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta, az ukrán lőszerhiány, Oroszország területi nyereségei, valamint a hadigazdálkodás okozta nehézségek és az időjárás is megakaszthatja a harcokat. Szerinte lehetséges a francia szerepvállalás a háborúban, mégsem lenne sok haszna. Atomfegyverek bevetéséről pedig "nem egy ember dönt".
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×