eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 15. vasárnap Enikő, Melitta

Lesz-e következménye N. László öngyilkosságának?

Belső vizsgálatot rendelt el a büntetés-végrehajtási intézetekben az igazságügyi és rendészeti miniszter a móri bankrablás egyik gyanúsítottjának pénteki öngyilkosságával összefüggésben. Az előzetes letartóztatásban lévő N. László a Venyige utcai büntetés-végrehajtási intézetben akasztotta fel magát.

Takács Albert közleménye szerint a vizsgálat célja, hogy megállapítsák: kell-e a jövőben változtatni az ellenőrzések gyakoriságán illetve a zárkában tartható tárgyak körén.

N. László egy lepedővel akasztotta fel magát a nyitott ablakszárnyakra fektetett partvisnyél segítségével.

N. Lászlót februárban vette őrizetbe a rendőrség, mert a gyanú szerint ő lőtt agyon 8 embert 2002. május 9-én a móri bankfiókban és őt gyanúsították a veszprémi postásgyilkosság elkövetésével is.

Horváczy Emese, a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője az InfoRádióban korábban arról számolt be, hogy a szakértői vizsgálatok után megszüntetik a nyomozást N.László ellen, ugyanakkor a móri bankrablás másik gyanúsítottja, W.Róbert ügyében folytatódik az eljárás.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
Ennyit az elsöprő iráni válaszcsapásról? – Három lehetséges ok, amiért Teherán még nem támadta meg Izraelt

Ennyit az elsöprő iráni válaszcsapásról? – Három lehetséges ok, amiért Teherán még nem támadta meg Izraelt

Július 31-én villámcsapásként érkezett a hír, mely szerint egy robbanásban életét vesztette Iszmail Hanijeh, a Hamász politikai ágának vezetője és a terrorszervezet legbefolyásosabb tagja. A feszültséget tovább fokozta, hogy a detonációra egy teheráni szállodában került sor. Irán azonnal felvonta a bosszút szimbolizáló vörös zászlót, a különféle nyugati hírszerző ügynökségek pedig egész augusztusban arról közöltek híreket, hogy „a következő héten” már biztosan támadás fog indulni Izrael ellen. Az iráni válaszcsapás egyelőre elmaradt, de miért? Itt van három lehetséges magyarázat Teherán tétlenségére.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 15. 13:15
×
×
×
×