eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 14. szombat Roxána, Szeréna

Fidesz: ne költsön többet kommunikációra a kormány!

A Fidesz felszólítja a kormányt, hogy ne költsön újabb tízmilliókat kommunikációra - közölte Szijjártó Péter, az ellenzéki párt szóvivője.

Mint mondta: éppen hétfőn járt le egy olyan közbeszerzési pályázat, amelyben 250 millió forint értékben keresnek külső céget a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) eseményszervezési, sajtó- és pr-feladatainak ellátására, holott nemrégiben öt pozíciót hoztak létre a kommunikációs területen, az ide felvett emberek fizetése pedig évente több mint 70 millió forintba kerül.

Ha egy külső céget alkalmaznak, akkor vajon mit csinál ez az öt ember, a Kormányszóvivői Iroda és a MeH sajtóosztálya? - tette fel a kérdést a szóvivő.

Azt várjuk a kormánytól, hogy állítsa le az ilyen jellegű kiadásait, végre vegye észre, hogy nincs az a sok tízmillió forint, amivel az embereket most már át lehet verni, az emberek ugyanis a bőrükön érzik a megszorító intézkedéseket, így nincs az a kommunikációs trükk, ami ezen segíthetne - fogalmazott Szijjártó Péter.

Mint mondta, az elmúlt egy évben a kormány tevékenysége nyomán egyre rosszabb lett a helyzet az egészségügyben, az oktatásban, a kis- és középvállalkozásoknál és a szociális szférában is, kormány azonban újra ahhoz a már lejárt szavatosságú trükkhöz folyamodik, hogy tíz- és százmilliókat költ kommunikációra.

Szerinte ez arcátlanság, ami joggal háborítja fel az embereket; miközben a kormány az életüket egyre nehezebbé tevő intézkedéseket vezet be, egyre többet költ kommunikációra.

Címlapról ajánljuk

Hétfőtől harmadfokúra emelkedik az árvízvédelmi készültség a fővárosban

A folyó várhatóan a jövő hét második felében, nyolc métert meghaladó vízszinttel tetőzik a fővárosban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×