eur:
395.57
usd:
356.69
bux:
72475.45
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Sokkoló képek a ceglédi halálos balesetről

Öt gépjármű ütközött össze szerda hajnalban, Cegléd közelében. A balesetben egy ember életét vesztette, tizenketten megsérültek, közülük négyen életveszélyesen, négyen súlyosan. A baleset akkor történt, amikor eddig ismeretlen okokból két kisbusz frontálisan ütközött, majd az egyikbe hátulról belerohant egy személyautó is.

Szerda hajnalban nem sokkal fél 6 után, a 4-es főúton három személyautó és két mikrobusz ütközött.

A Pest megyei Rendőrfőkapitányság sajtóügyeletese az InfoRádióban elmondta: a baleset akkor történt, amikor eddig ismeretlen okokból két kisbusz frontálisan ütközött, majd az egyikbe hátulról belerohant egy személyautó is.

A román rendszámú kisbuszban utazók közül egyikük olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen az életét vesztette - tette hozzá Lukácsi Zsuzsa.

Négy ember életveszélyes állapotban

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője az InfoRádióban elmondta: 12-en sérültek meg, ebből négy ember állapota életveszélyes.

<

(fotó: Mihádák Zoltán) (képgaléria)

Győrfi Pál elmondta: az életveszélyes állapotban lévő sérülteken az állapotuk stabilizálása érdekében már a helyszínen komoly beavatkozást végeztek el a mentőorvosok.

A sérültek közül négyen súlyosan, négyen könnyen sérültek meg - mondta el a szóvivő.

Lezárták a főutat

Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az InfoRádióban elmondta: a 4-es útat a 62-es kilométernél teljesen lezárták, a forgalmat elterelték.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
Tragédia szélén Ukrajna hadjárata, drasztikus döntésre készül a NATO - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Tragédia szélén Ukrajna hadjárata, drasztikus döntésre készül a NATO - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is elismerte, hogy az orosz csapatok nyugati irányból komoly offenzívát indítottak az ukránok által megszállt kurszki kiszögellés ellen. Egy orosz rakéta eltalált egy Saint Kitts és Newis szigetek zászlaja alatt közlekedő teherhajót a Duna-delta környékén, nemzetközi vizeken. Ma kerül sor a brit és amerikai vezetők csúcstalálkozójára, ahol eldőlhet, hogy támadhatja-e Kijev a nyugati fegyverekkel Oroszországot. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×