eur:
395.06
usd:
356.6
bux:
72447.62
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Bezárta az APEH ellenőreit egy üzlettulajdonos

Bezárta az adóellenőröket üzletébe egy férfi Csongrád megyében. A tulajdonos azt sérelmezte, hogy az ellenőrök már másodszorra bírságolják meg.

Szenti Szabolcs, a Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálati osztályának munkatársa az InfoRádióban elmondta: az adóellenőrök próbavásárlást tartottak egy szegedi számítástechnikai üzletben, ahol nem kaptak számlát, ezért ellenőrzés alá vonták az üzletet, ahol eladóként a tulajdonos élettársa dolgozott.

A hölgy azonnal értesítette a párját, aki miután a helyszínre ért, kulcsra zárta az ajtót, és széttépte az ellenőrök jegyzőkönyvét. Az ellenőrök ekkor telefonon szóltak a főnöküknek, aki értesítette a rendőrséget.

A tulajdonos nagyon ideges volt, azt kiabálta, hogy olyan kicsi a forgalma, hogy hozzá csak az ellenőrök járnak. Az élettársa viszont megnyugtatta, és elvette tőle a bolt kulcsát.

A férfi részben beismerő vallomást tett, és szabadlábon védekezik.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Ausztriában máris itt a tél - kép, videó

Néhány napja még a hónapok óta tartó tűrhetetlen kánikula miatt szomjaztunk egy kis enyhülést, nyugati szomszédunkban talán nem is sejtették, milyen gyorsan és extrém módon teljesülnek a vágyak...
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×