eur:
395.32
usd:
356.65
bux:
0
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Öt kerületet átfogó felnőttképzési távoktatási rendszer készül

Közösen pályázik Pestszentlőrinc, Ferencváros, Kispest, Pestszenterzsébet és Soroksár önkormányzata a Norvég Alap idei keretéből mintegy 600 millió forintra a regionális felnőttképzési távoktatás fejlesztésére.

Öt kerületi önkormányzat írt egy dél-pesti, regionális felnőttképzési központ bővítéséről szóló együttműködési megállapodást - mondta az InfoRádiónak a XVIII. kerületi önkormányzat polgármestere.

Mester László hozzátette, hogy az önkormányzatok pályázatot nyújtanak be a Norvég Alaphoz a felnőttképzés fejlesztésére.

A központi intézmény a XVIII. kerületben található, itt működik a Dolgozók Gimnáziuma is, ahol néhány évvel ezelőtt kialakították a távoktatás feltételeit.

A fejlesztés célja, hogy ez a másik négy kerületben is megtörténjen - közölte a polgármester.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Ausztriában máris itt a tél - kép, videó

Néhány napja még a hónapok óta tartó tűrhetetlen kánikula miatt szomjaztunk egy kis enyhülést, nyugati szomszédunkban talán nem is sejtették, milyen gyorsan és extrém módon teljesülnek a vágyak...
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
Elveszíthetik az ukránok az utóbbi hónapok legnagyobb sikerét, harmadik ország hajójára lőtt Moszkva - Háborús híreink pénteken

Elveszíthetik az ukránok az utóbbi hónapok legnagyobb sikerét, harmadik ország hajójára lőtt Moszkva - Háborús híreink pénteken

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is elismerte, hogy az orosz csapatok nyugati irányból komoly offenzívát indítottak az ukránok által megszállt kurszki kiszögellés ellen. Egy orosz rakéta eltalált egy Saint Kitts és Newis szigetek zászlaja alatt közlekedő teherhajót a Duna-delta környékén, nemzetközi vizeken. Ma kerül sor a brit és amerikai vezetők csúcstalálkozójára, ahol eldőlhet, hogy támadhatja-e Kijev a nyugati fegyverekkel Oroszországot. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 13. 05:00
×
×
×
×