eur:
395.91
usd:
358.41
bux:
71994.59
2024. szeptember 9. hétfő Ádám

Ki veszi meg az MSZP székházát?

Meghirdették a nyilvános pályázatot az MSZP Köztársaság téri székházának eladására.

A több mint 1300 négyzetméteres VIII. kerületi ingatlan értékesítéséről a megbízott ingatlaniroda honlapján olvashatók információk. A pályázatokat május 2-ig várják.

Az MSZP vezető politikusai a február végi tisztújító kongresszus után költöztek át az I. kerületi Vérmező úton található egyik irodaházba.

Gyurcsány Ferenc, az MSZP elnöke, miniszterelnök február 26-án azt mondta: a párt új székháza várhatóan a VII. kerületi István utcában épül fel.

Az ötemeletes székház a XX. század fordulóján eredetileg lakóháznak épült, és többször is átépítették.

Címlapról ajánljuk
Szabó László párizsi értékelése: ez a magyar parasport aranycsapata!

Szabó László párizsi értékelése: ez a magyar parasport aranycsapata!

A feladat, hogy a mindennapokban is nőjön a fogyatékkal élők iránti elfogadás, mindenkié, a médiáé is: "ne mástól várjuk el, hogy majd ő elvégezze azt a munkát, amit a fogyatékosok érdekében lehet végezni, hanem nézzük meg, hogy mi mit tehetünk értük" – fogalmazott az InfoRádióban a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
Riasztást kapott Európa: itt a nyári pokol vége, de máris új veszély leselkedik ránk

Riasztást kapott Európa: itt a nyári pokol vége, de máris új veszély leselkedik ránk

Az időjárás-előrejelzések szerint a héten véget érhet Magyarországon is a szinte egész nyáron jelentős kánikula, azonban az extrém időjárás a hőhullámok végével sem szűnik meg Európában. A Severe Weather Europe friss elemzése szerint a hőséget okozó hőkupola-effektus megszűnésével dinamikusabban változó, extrém időjárás köszönthet be az Alpok régiójában és Közép-Európában, heves esőzéssel és áradásokkal.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×