eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Nem megy nyugdíjba a móri ügy bírája

A Fővárosi Bíróság közleményben cáfolta azt a lapértesülést, amely szerint távozna a móri ügy bírája.

A közleményben az áll, hogy Dr. Varga Zoltán, a Fővárosi Bíróság bírája az őt ért támadások ellenére sem fontolgatja a nyugdíjba vonulását, a Fővárosi Bíróság vezetésében fel sem merült ennek a lehetősége, továbbra is számít a Tanácselnök munkájára.

A Magyar Nemzet korábban azt állította, hogy a harminc éves büntetőbírói gyakorlattal rendelkező Varga Zoltán mielőbbi nyugdíjba vonulását fontolgatja, mert attól tart, hogy hiteltelenné tették azok a nyilatkozatok, amelyek az üggyel összefüggésben, például az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium államtitkára, Kondorosi Ferenc részéről elhangzottak.

Varga Zoltán nem kívánta kommentálni a napilap értesülését. Frech Ágnes, a Fővárosi Bíróság büntető kollégiumának vezetője február 26-án egy rádióműsorban azt mondta: nem merült fel a móri ügyben első fokon eljáró bíró felelősségre vonása.

Címlapról ajánljuk
“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

Kezdik feladni a reményt, hogy hazamehetnek azok az indiai állampolgárok, akik az ukrajnai frontokon harcolnak, az orosz hadseregben. Korai leszerelésükről még a nyáron állapodott meg Vlagyimir Putyin orosz elnök és a hozzá látogató Narendra Modi indiai miniszterelnök, de az átvert emberek egyelőre elkeseredettek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×