eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Egyelőre megúszta a T-34-es októberi beindítója

Megszüntette az eljárást a Budapesti Nyomozó Ügyészség az ellen a férfi ellen, aki október 23-án beindított egy T-34-es tankot a budapesti Városháza parkban.

A Fővárosi Főügyészség szóvivője elmondta: a hivatalos személy elleni erőszak miatt indított eljárást bizonyítottság hiányában szüntették meg.

Morvai Attila hozzátette: a 65 éves férfi ellen a rendőrség nyomozást folytat rongálás, jármű önkényes elvétele és közúti veszélyeztetés bűntette miatt.

Október 23-án a rendőrség és a randalírozó tüntetők összecsapásai során néhány ember beült a Városháza parkban szabadtéri kiállításon bemutatott harckocsiba.

A tankot sikerült beindítaniuk és a rendőrök sorfala ellen indultak vele. A páncélos nem sokkal később azért állt meg, mert kifogyott belőle az üzemanyag.

A harckocsit vezető férfit csoportosan és felfegyverkezve elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak gyanúja miatt őrizetbe vették, majd október 26-án szabadon engedték.

Címlapról ajánljuk
“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

Kezdik feladni a reményt, hogy hazamehetnek azok az indiai állampolgárok, akik az ukrajnai frontokon harcolnak, az orosz hadseregben. Korai leszerelésükről még a nyáron állapodott meg Vlagyimir Putyin orosz elnök és a hozzá látogató Narendra Modi indiai miniszterelnök, de az átvert emberek egyelőre elkeseredettek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×