eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Három ember, 350 milliós adócsalás

Több mint 350 millió forintos adócsalással gyanúsítanak három magyar állampolgárt, akik több száz autót hoztak be Romániából - mondta el az InfoRádióban a Vám- és Pénzügyőrség szóvivője.

Sipos Jenő közölte: a Vám- és Pénzügyőrség nyomozói 2006 júliusában figyeltek fel egy mosonmagyaróvári székhelyű társaságra, amely gépkocsikat hozott be az országba, 2005-06-ban több mint 400 darabot, az Európai Unió különböző országaiból.

A vizsgálat megállapította, hogy 43 esetben hamis papírokkal igazolták a regisztrációs adó megfizetését, a jelenlegi megállapított elkövetési érték 350 millió forint - tette hozzá a szóvivő.

Sipos Jenő kitért arra is, hogy három magyar állampolgár ellen folytatnak eljárást, dokumentumokat, okmányokat és bélyegzőket is lefoglaltak.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

Kezdik feladni a reményt, hogy hazamehetnek azok az indiai állampolgárok, akik az ukrajnai frontokon harcolnak, az orosz hadseregben. Korai leszerelésükről még a nyáron állapodott meg Vlagyimir Putyin orosz elnök és a hozzá látogató Narendra Modi indiai miniszterelnök, de az átvert emberek egyelőre elkeseredettek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×