eur:
395.86
usd:
367.17
bux:
73958.78
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

"Az egészségügy önmegsemmisítő pályára lépett"

Értelmetlennek, szakszerűtlennek és törvénytelennek nevezte a kormány egészségügyi reformját Surján László európai parlamenti képviselő.

Az egészségügy "önmegsemmisítő pályára lépett" - mondta az EP-képviselő, a Kereszténydemokrata Néppárt alelnöke.

Nem azt kellene törvényben meghatározni, hogy legfeljebb hány kórházi ágy lehet az intézményekben, hanem hogy legalább mennyi - vélekedett a politikus.

Surján László ugyanakkor egyetért azokkal az elképzelésekkel, hogy bizonyos betegségeket meghatározott központokban gyógyítsanak, illetve, hogy minden állampolgár azonos szolgáltatást kaphasson, lakóhelyétől függetlenül.

Kelemen András fideszes országgyűlési képviselő a Nemzeti Fórum tanácskozáson kiemelte: kapkodó erőszakosság és esztelen bürokrácia jellemzi az egészségügy átalakítását.

A politikus szerint úgy hoz döntéseket a kormány, hogy nem teremti meg a határozatok végrehajtásához szükséges feltételeket.

Címlapról ajánljuk

Sós Csaba: nem akarok erről többet mondani, mert jogi következménye is lehet…

Az úszóválogatott szövetségi kapitánya szerint két gigász csatáját hozta a 200 méteres pillangóúszás döntője, ami után biztosan nem örült Milák Kristóf. Az InfoRádióban azt is mondta, bosszantó, hogy Németh Nándor mindössze egy századdal maradt le a dobogóról 100 gyorson, miközben a lassú medencében a kínai Pan Csan-le meglepetésre világcsúcsot úszott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Megérkeztek az első F-16-os vadászbombázók Ukrajnába. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök törvényt írt alá, amely felhatalmazza Ukrajnát arra, hogy felfüggessze az államadósság finanszírozását, ezután Ukrajna technikai csődbe ment. Bejelentette azt is, hogy Ukrajna a novemberi békekonferenciára meg akarja hívni Oroszországot is. Toreck és Prokovszk felé is nyomulnak előre az orosz katonák. Hamarosan újabb Leopard 2-es harckocsik érkeznek Ukrajnába. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború csütörtöki eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 1. 11:17
×
×
×
×