eur:
394.62
usd:
365.24
bux:
73854.68
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Medián: a többség elítéli a rendőrök hétfői fellépését

A Medián közvélemény-kutatónak az október 23-i rendőri fellépésekről készített felmérésének eredményei rosszul jelentek meg a megrendelő Népszabadságban. A valódi eredmény szerint a megkérdezettek 43 százaléka túlságosan agresszívnak tartotta a rendőrök fellépését, míg 38 százalék vélte úgy, hogy az megfelelő határozottsággal történt.

Felcserélt adatokkal jelent meg a Népszabadság szerdai számának címlapján a Medián közvélemény-kutató felmérése az október 23-i rendőri fellépésről.

A napilap csütörtöki számában az jelent meg, hogy a megkérdezettek 43 százaléka megfelelő határozottságúnak ítélte a rendőrség fellépését, míg 38 százalékuk túlságosan agresszívnak tartotta.

A Népszabadság csütörtöki számából kiderült, hogy az eredményeket tévesen közölték. Az újság a második oldalán elnézést kért a tévedés miatt.

A helyes adatok: a megkérdezettek 43 százaléka túlságosan agresszívnak tartotta a hatóság fellépését, 38 százalék szerint az megfelelő határozottsággal történt.

Hét-hét százalék vélte úgy, hogy a rendőrök nem voltak elég határozottak, illetve egyáltalán nem kellett volna fellépniük a tüntetők ellen, míg 5 százalék nem tudott választ adni.

Címlapról ajánljuk

Komoly lépést tehet a negyeddöntő felé a női kézilabda-válogatott – élőben

Angola ellen játszik a magyar női csapat a harmadik csoportmérkőzésen az olimpián.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×