eur:
394.52
usd:
364.45
bux:
73793.55
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Az OMSZ szóvivője cáfolja Pokornit

Cáfolta az Országos Mentőszolgálat szóvivője, hogy mentőket bántalmaztak a rendőrök október 23-án. A Fidesz alelnöke az InfoRádiónak mondta azt, hogy gumibottal verték a rendőrök a mentőket.

Pokorni Zoltán a Fidesz alelnöke az InfoRádió Aréna című műsorában mondta: egy mentőknél dolgozó ismerőse azt mesélte neki, hogy éppen egy sérült embert láttak el, amikor a rendőrök őket is végigverték gumibottal.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője szerint nem bántalmazták a rendőrök a mentőket.

"A biztonság kedvéért még egyszer végighívtuk a mentőegységeinket telefonon is, hogy történt-e ilyesmi, és mindenkitől azt a választ kaptuk, hogy nem bántalmazta őket a rendőrség. Sőt, ahol tudták, segítették is a mentők munkáját. Valami félreértésről lehet szó, mert a mentőket bántalmazás nem érte" - hangsúlyozta Győrfi Pál.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője hozzátette azt is: a korábbi tüntetések során sem érte atrocitás a mentőket.

Nem csak a rendőrök, hanem a tüntetők is segítették a munkájukat. A rendőrök pedig szabad utat biztosítottak a mentőknek.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Ha rövidesen nem indítják újra az orosz kőolaj tranzitját Ukrajnán keresztül, akkor a pozsonyi Slovnaft finomító nem szállít több gázolajat Ukrajnába, ami az ország fogyasztásának tizedét fedezi – közölte Robert Fico szlovák miniszterelnök, és megismételte, hogy a kormánya kitart a korábbi lépései és kijelentései mellett.

Kökény Beatrix: A mostani generáció már lazább, nem izgulják túl

A korábbi Európa-bajnok, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó szerint a mostani női válogatottnak már megvan a hite, mentális is erősebb. Párizsban beszélt arról is, milyen meccsre számít Angola ellen és hogyan élte meg gyermeke, Imre Bence berobbanását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×